DMT16-Docking Station

Short Description:

Short Description: Police kamera docking station piranti daya lan data diunggahaké paling anyar, kang bisa nyambung nganti 8 kamera, liwat port USB3.0, kompatibel karo paling saka kamera awak polisi ing pasar. Tags Product: Quantity maksimum Unit didhukung: 8PCS Fitur: - Kabeh-logam struktur, iku awet lan angel; - Kanthi kompatibel karo USB2.0 lan USB3.0, ndhukung panas-swappable. - Kanthi pangayoman dual ing output, iku bisa nglindhungi piranti disambungake saka overloading, support ...


Detail produk

Tags Product

Short Description:
Police kamera docking station piranti daya lan data diunggahaké paling anyar, kang bisa nyambung nganti 8 kamera, liwat port USB3.0, kompatibel karo paling saka kamera awak polisi ing pasar.
Tags Product:
Quantity maksimum Unit didhukung: 8PCS
fitur :
- Kabeh-logam struktur, iku awet lan angel;
- Kanthi kompatibel karo USB2.0 lan USB3.0, ndhukung panas-swappable.
- Kanthi pangayoman dual ing output, iku bisa nglindhungi piranti disambungake saka overloading, ndhukung voltase kakehan lan pangayoman saiki cepet; saben port menehi munggah kanggo 2.0A saiki.
- dock bisa ngisi 8 pcs kamera lan 8 pcs batre ing wektu sing padha.
- Sambung karo contactor logam.
- Docking wis papat bantalan bisa stably diselehake ing sembarang lumahing warata.
- Dilengkapi karo ngalih, kang bisa langsung mateni daya wolung USB.
- Support win7, Window Vista, Windows XP Professional / Home Edition Window98 / ME / 2000 Professional.
SPEC utama:

jeneng Body Police Station kamera Docking
fungsi Multi-Unit diunggahaké data lan daya
Quantity maksimum Unit didhukung 8PCS
Saben port menehi voltase a 5V
Saben port menehi saiki maksimum 2.0A, adaptif miturut piranti disambungake
Bukaan input Power 120W
Ukuran 389x222x111.5mm
Bobot resik 4KG

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!