DMT1-Polri kaméra

Pondok Description:

Short Description:  Chipset:Ambarella A7 / CMOS Sensor:5MP MI5100 / Lens:140-degree Wide Angle / Screen:2-inch LCD / Storage:Built-in 16G/32G / Battery:Built-in 3000mAh Lithium-Polymer Battery Product Tags: Classic Model Overview: DMT1 is Diamante’s classic model. It supports Push To Talk (PTT), video recording, audio recording, photographing, Infrared, Laser light and white LED light. DMT1 uses 3000mAh battery. Specifications :  Detailed parameters : HARDWARE Chipset Ambare...


jéntré produk

Tags produk

Pondok Description: 
Chipset: Ambarella A7 / sensor CMOS: 5MP MI5100 / lénsa: 140-gelar Wide Angle / Screen: 2 inci LCD / Panyimpenan: Panyungsi-di 16G / 32G / batre: Panyungsi-di 3000mAh Litium-Polimér Batre
Tags Produk :
modél klasik
Ihtisar:
DMT1 mangrupa modél klasik Diamante urang. Ieu ngarojong Dorong ngobrol (PTT), ngarékam pidio, rekaman audio, photographing, Infrabeureum, lampu laser sarta lampu LED bodas. DMT1 migunakeun batré 3000mAh.
Spésifikasi: 
DMT1-1
parameter lengkep:

hardware
Chipset Ambarella A7
sensor CMOS 5MP MI5100
lensa 140-gelar Wide Angle
layar LCD 2 inci
panyimpenan Diwangun-di 16G / 32G
batre Diwangun-di 3000mAh Litium-Polimér batre
beurat 175 g
ukuran 94 * 61 * 31 mm mm (H * W D *)
IP Peunteun IP65
Infrabeureum LED Nepi ka 15 Méter ngagawekeun Range
laser pointer nuhun
bodas Lampu nuhun
panganteur USB 2.0 pikeun mindahkeun data; HDMI pikeun kaluaran video
PTT Fungsi Sadia ka Sambungkeun ka tipena béda 2-Jalan pindang
Suhu bisa dipake -40 ~ + 60 darajat Celsius
Suhu gudang -20 ~ + 55 darajat Celsius
asesoris baku
USB Cable, Wall carjer, Manual, Universal Metal Vidéo, Software CD
meunang milih
Éksternal GPS, éksternal kaméra, PTT Cable, nyeuseup-cangkir bracket, Epaulette Vidéo
Video / IMAGE / audio
Format video .MP4 / .MOV (skéma Format: H.264)
Resolusi video 2560x1080p @ 30fps; 2304x1296p @ 30fps; 1920x1080p @ 30fps; 1440 × 1080 @ 30fps;
1280 × 720 @ 30fps @ 60fps; 848 × 480 @ 30fps @ 60fps
gambar Format .JPEG
Resolusi gambar 33M (7696 × 4329); 16M (4608 × 3456); 12M (4000 × 3000)    
8M (3200 × 2400); 5M (2592 × 1944)
audio Input Diwangun-di Mikropon
Format audio .WAV
software
Protection sandi sandi input nuliskeun menu na playback (Sadia)
Protection data Dieusian Software and Sandi diperlukeun pikeun pariksa data dina kaméra
Pra-rékaman 5 ~ 30 Seconds
Pos-rékaman 10/20/30 Seconds
watermark Pamaké ID (5-angka Alat ID na 6-angka ID Polisi), DateTime Perangko
snap Shot Capture Gambar Sedengkeun Video Rekaman
Hiji Button Rekaman sokongan
Mode peupeus Aya
digital ngadeukeutkeun Aya
gancang teung 2X, 4X, 8X
ngaleupaskeun beulitan 2X, 4X, 8X
batré kinerja
Contineously Rekaman Time
(Single Batre)
8 jam di 480P @ 30fps; 7 jam 720p @ 30fps; 
6 jam di 1080p @ 30fps; 
Status batré layar Témbongkeun
Low Perhatosan batre bip Siaga
ngecas Time 3,5 jam

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!