DMT16-Docking Station

Pondok Description:

Pondok Description: Pulisi kaméra docking stasiun teh alat ngecas na data Ngunggah panganyarna, anu bisa nyambung nepi ka 8 kaméra, via port USB3.0, cocog sareng nu paling tina kaméra awakna pulisi di pasar. Tags produk: kuantitas maksimum Unit dirojong: 8PCS Pitur: - Sadayana-logam struktur, éta awét sarta tangguh; - sapinuhna cocog sareng USB2.0 na USB3.0, ngarojong panas-swappable. - Kalayan panyalindungan dual on output, éta bisa ngajaga alat Anjeun disambungkeun ti overloading, rojongan ...


jéntré produk

Tags produk

Pondok Description:
Pulisi kaméra docking stasiun teh alat ngecas na data Ngunggah panganyarna, anu bisa nyambung nepi ka 8 kaméra, via port USB3.0, cocog sareng nu paling tina kaméra awakna pulisi di pasar.
Tags produk:
Kuantitas maksimum Unit dirojong: 8PCS
fitur :
- Sakabéh-logam struktur, éta awét sarta tangguh;
- sapinuhna cocog sareng USB2.0 na USB3.0, ngarojong panas-swappable.
- Kalayan panyalindungan dual on output, éta bisa ngajaga alat nu disambungkeun anjeun ti overloading, ngarojong tegangan overload tur panangtayungan ayeuna sakedapan; unggal port nyadiakeun nepi ka 2.0A ayeuna.
- dok The bisa ngecas 8 PCS kaméra jeung 8 PCS accu dina waktos anu sareng.
- nyambung kalayan contactor logam.
- Docking boga opat hampang bisa stably disimpen dina sagala datar.
- dilengkepan switch nu bisa langsung mareuman kakuatan dalapan USB.
- Rojongan Win7, Jandela Vista, Windows XP Profesional / Imah Edition Window98 / kuring / 2000 Profesional.
Spesifikasina utama:

nami Awak pulisi Station Kamera Docking
fungsi Multi unit Ngunggah data tur ngecas
Kuantitas maksimum Unit dirojong 8PCS
Unggal port nyadiakeun tegangan a 5V
Unggal port nyadiakeun ayeuna maksimum 2.0A, adaptif nurutkeun alat nu disambungkeun
Maksimum input Daya 120W
dimensi 389x222x111.5mm
Beurat bersih 4KG

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!