• Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

    Wiwit 2014, Diamante wis ngarahke ing kamera worn awak, Pabrik lan Software.
  • Software Manajemen

    Software Manajemen

    A management software lengkap kanggo kamera awak rusak bisa kasedhiya.
  • Potongan Pilihan

    Potongan Pilihan

    Diamante wis pengalaman sugih ing Potongan (Original Design Produsen) pilihan.

Kamera DMT16-Police

IP Rating: IP67 / Eis Image stabil / Ultra Low Performance cahya / Bluetooth / Pilihan GPS / Dibangun ing WiFi

Police Body kamera sistem ngrekam video sing biasane digunakke dening hukum nglaksaknano kanggo ngrekam interaksi karo masyarakat, klumpukne bukti video ing pemandangan angkara, lan wis dikenal kanggo nambah loro pejabat lan warga tanggung.

Body Worn Aplikasi Kamera

Part I: Nalika Piranti Pisah disambungake kanggo PC.

Ana lunak karo sandi kanggo mriksa data ing kamera lan nyetel piranti ID lan Police ID.

Body Worn Aplikasi Kamera

Part II: Nalika Multiple Piranti disambungake kanggo PC. Dewekan Software.

Ana lunak Manajemen (Digital Bukti Management Software, "DEMS") sing mbantu panganggo kanggo ngunggah data kanthi otomatis sawise kamera disambungake kanggo PC. Wigati: One lisènsi (ndhaftar kode) mung bisa digunakake ing komputer siji.

Tampilan Online Chat!