• Rreth nesh

  Rreth nesh

  Që nga viti 2014, Diamante ka qenë fokusuar në trup kamera veshur, prodhimin dhe zhvillimin e softuerit.
 • Management Software

  Management Software

  Një menaxhimin e programeve të plotë për trupin veshur kamera mund të sigurohet.
 • ODM Options

  ODM Options

  Diamante ka përvojë të pasur në ODM (Original Design prodhuesi) opsion.

Camera DMT16-Police

IP Rating: IP67 / EIS Image stabilizimit / Ultra Low Dritë Performance / Bluetooth / GPS Optional / Built-in WiFi

Policia Body Camera është një sistem regjistrimi video që është përdorur në mënyrë tipike nga të zbatimit të ligjit për të regjistruar ndërveprimet e tyre me publikun, të mbledhur prova video skenat e krimit, dhe ka qenë i njohur për të rritur si oficer dhe qytetarëve llogaridhënien.

Body Veshur Camera Aplikim

Pjesa I: Kur pajisje të veçantë lidhur me PC.

Nuk është një software me fjalëkalim për të kontrolluar të dhënat në kamera dhe vendosur ID Device dhe ID e Policisë.

Body Veshur Camera Aplikim

Pjesa II: Kur pajisje të shumta lidhur me PC. Software Standalone.

Nuk është një menaxhimit software (Digital Dëshmi Management Software, "Dems") që ndihmon përdoruesit për të ngarkoni të dhënat automatikisht pas kamerave lidhur me PC. Shënim: Një licencë (të regjistruar kodin) mund të përdoret vetëm në një kompjuter.

WhatsApp Online Chat !