• Tentang Kami

    Tentang Kami

    Since 2012, Diamante has been focusing on body worn camera,manufacture and software development.
  • Software manajemén

    Software manajemén

    A software manajemén lengkep pikeun kaméra awakna dipaké bisa disadiakeun.
  • ODM Options

    ODM Options

    Diamante boga pangalaman euyeub on ODM (Asli Desain Produsén) pilihan.

Kamera DMT16-Polri

IP Rating: IP67 / EIS Gambar stabilisasi / Ultra Low Performance Lampu / Bluetooth / Alus GPS / Panyungsi-di WiFi

Pulisi Awak kaméra téh sistem rekaman video anu ilaharna garapan ku penegak hukum pikeun ngarekam interaksi maranéhanana jeung umum, ngumpulkeun bukti video dina pamandangan kajahatan, tur geus dipikawanoh pikeun ngaronjatkeun duanana perwira jeung warga akuntabilitas.

Evidence Management Platform

Part I: When Multiple Devices Connected to PC.

Standalone software helps cameras upload data automatically after connected to PC, and data can be uploaded to server directly.

Body Worn Camera Application

Part III: Parameter Settings via “Cam Manager.exe”

There is a software with password to check data in camera and set Device ID and Police ID.

WhatsApp Online Chat!