• Tentang Kami

    Tentang Kami

    Kusabab 2014, Diamante geus fokus dina kaméra dipaké awak, pabrik jeung ngembangkeun software.
  • Software manajemén

    Software manajemén

    A software manajemén lengkep pikeun kaméra awakna dipaké bisa disadiakeun.
  • ODM Options

    ODM Options

    Diamante boga pangalaman euyeub on ODM (Asli Desain Produsén) pilihan.

Kamera DMT16-Polri

IP Rating: IP67 / EIS Gambar stabilisasi / Ultra Low Performance Lampu / Bluetooth / Alus GPS / Panyungsi-di WiFi

Pulisi Awak kaméra téh sistem rekaman video anu ilaharna garapan ku penegak hukum pikeun ngarekam interaksi maranéhanana jeung umum, ngumpulkeun bukti video dina pamandangan kajahatan, tur geus dipikawanoh pikeun ngaronjatkeun duanana perwira jeung warga akuntabilitas.

Awak dipaké Aplikasi kamera

Bagian I: Lamun Alat Pisahkeun nyambung ka PC.

Aya software kalawan sandi mariksa data dina kaméra tur nyetel Alat ID na Pulisi ID.

Awak dipaké Aplikasi kamera

Bagian II: Lamun Langkung ti Alat nu nyambung ka PC. Mandiri Software.

Aya software manajemén (Digital Bukti Manajemén Software, "DEMS") nu mantuan pamaké pikeun unggah data otomatis saatos kaméra nyambung ka PC. Catetan: Hiji lisénsi (ngadaptar kode) ngan bisa dipaké dina hiji komputer.

WhatsApp Online Chat!